/

 

 

Meppel aan Zee  

Meppel aan Zee is een havendag in het havengebied van Meppel. 
Het evenement vond voor het eerst plaats in 2017.

Meppel heeft al eeuwenlang verbondenheid met het water en is een serieuze speler in de nautische wereld. De laatste jaren krijgt Meppel als nautische stad en werkgever echter relatief weinig aandacht. Hoog tijd dus, om Meppel als nautisch georiënteerde stad weer op de kaart te zetten!

Meppel aan Zee wordt georganiseerd door de Stichting Meppel aan Zee. Het bestuur van de stichting bestaat uit Jan Albert Westenbrink, Remko Germeraad, Hans Baltjes, Danny Pol en Bart Beltman.

Het doel van de Stichting Meppel aan Zee is ‘het promoten van de beroepsmatige maritieme en nautisch gerelateerde industrie in Meppel en het creëren van bekendheid van Meppel als investeringslocatie en als werkgever’. Meppel aan Zee doet dit door jaarlijks een open bedrijvendag te organiseren van de maritieme industrie. Hierbij worden ook scholieren in het primair en voortgezet onderwijs betrokken in het kader van beroepsoriëntatie.

Deelname en bezoek aan Meppel aan Zee is gratis. Meppel aan Zee verzorgt de logistiek en de publiciteit van het evenement.

Heeft u ook interesse in deelname en/of sponsoring?
Neem dan contact op via het contactformulier.Stichting Meppel aan Zee
K.v.K:68970595
M: 06 29 18 86 99
E: info@meppelaanzee.nl

 

Een mooi artikel over Meppel aan Zee op de website van de Regionomie:
https://regionomie.nl/met-volle-vaart-vooruit