/

 

 

Partners en sponsoren Meppel aan Zee

Meppel aan Zee 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door bijdragen van: 

 

- Het Ondernemersfonds Meppel
Meppel vol Vaart
- Rabobank MSS
- Port of Zwolle
- Alumax Boats MeppelVrijwilligers 
zijn ook onmisbaar voor een evenement als Meppel aan Zee. Ook dit jaar krijgen wij versterking vanuit de Odd Fellows uit Meppel:

"Odd Fellows zijn mannen en vrouwen die zich in het algemeen interesseren voor mensen in de wereld om hen heen en in het bijzonder voor de regio waarin ze zelf wonen. In Meppel heeft onze loge - gesticht in 1914 -  een rijke historie. Als onderdeel van de internationale Independent Order of Odd Fellows zijn we individueel of samen met andere leden maatschappelijk actief.  Wij vinden wie mensen zijn vele malen interessanter dan wat ze cultureel, maatschappelijk, religieus of politiek doen of deden. Odd Fellows ontmoeten elkaar regelmatig en komen qua bezinning en het luisteren tot meningsvorming, van zichzelf en de ander, niet alleen halen maar ook brengen.

Onze vrijwillige bijdrage aan de stichting Meppel aan Zee en het Grachtenfestival 2018 is één van de vele maatschappelijke activiteiten die passen binnen onze mogelijkheden. Meppel kent twee loges; de Ericaloge nr. 19 voor mannen en Carnica Rebekkah loge nr. 48 voor vrouwen; beiden gevestigd aan de Julianastraat 9 in Meppel. Voor meer interesse over de Odd Fellows verwijzen we graag naar www.oddfellows.nl/meppel , 19erica@oddfellows.nl  of u kan bellen met 0645 925 935.

Wij wensen u een mooi en gezellig Meppel aan Zee en hopen dat u op 15 juni ons herkent in vriendelijkheid en harmonieus handelen."Tijdens Meppel aan Zee kun je meevaren naar diverse locaties in de haven van Meppel. Door het hele land zijn meevaar-activitetien 

Ga 15 & 16 juni mee het water op!
Tijdens dit weekend nemen watersporters, watersportondernemers en watersportverenigingen iemand voor de eerste keer mee het water op. Bijvoorbeeld iemand die nog nooit heeft gevaren, gesupt of gesurft. Het recreëren en sporten op het water is iets wat iedereen kan doen. Oftewel: iedereen is welkom op het water.
Kijk voor meer activiteiten op: 
https://www.welkomophetwater.nl/watersportagenda/meevaarweekend