Meppel aan Zee
/

Een havendag in Meppel

 

Partners en sponsoren Meppel aan Zee

Het concept Meppel aan Zee, een open havendag in Meppel, werd in 2016 omarmd door de Regionomie, een initiatief van de Rabobank MSS.
De Rabobank is dan ook een partner van Meppel aan Zee.

Meppel aan Zee  is onderdeel van het Grachtenfestival, dat in het weekend van vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 juni zal plaatsvinden.
De voorbereiding van het 14e Grachtenfestival is in volle gang.
Vrijwilligers zijn onmisbaar voor een evenement als Meppel aan Zee. Dit jaar krijgen wij versterking vanuit de Odd Fellows uit Meppel:

"Odd Fellows zijn mannen en vrouwen die zich in het algemeen interesseren voor mensen in de wereld om hen heen en in het bijzonder voor de regio waarin ze zelf wonen. In Meppel heeft onze loge - gesticht in 1914 -  een rijke historie. Als onderdeel van de internationale Independent Order of Odd Fellows zijn we individueel of samen met andere leden maatschappelijk actief.  Wij vinden wie mensen zijn vele malen interessanter dan wat ze cultureel, maatschappelijk, religieus of politiek doen of deden. Odd Fellows ontmoeten elkaar regelmatig en komen qua bezinning en het luisteren tot meningsvorming, van zichzelf en de ander, niet alleen halen maar ook brengen.
Onze vrijwillige bijdrage aan de stichting Meppel aan Zee en het Grachtenfestival 2018 is één van de vele maatschappelijke activiteiten die passen binnen onze mogelijkheden. Meppel kent twee loges; de Ericaloge nr. 19 voor mannen en Carnica Rebekkah loge nr. 48 voor vrouwen; beiden gevestigd aan de Julianastraat 9 in Meppel. Voor meer interesse over de Odd Fellows verwijzen we graag naar www.oddfellows.nl/meppel , 19erica@oddfellows.nl  of u kan bellen met 0645 925 935.

Wij wensen u een mooi en gezellig Meppel aan Zee en hopen dat u op 9 juni ons herkent in vriendelijkheid en harmonieus handelen."